Esteu aquí: Inici Participació Consell dels Adolescents
« Octubre 2019 »
Octubre
DlDtDcDjDvDsDg
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Segueix-nos a instagram

 

instagram

 

Consell dels Adolescents

 

Concepte

El Consell dels Adolescents és l’òrgan estable on els adolescents poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i opinions, així com proposar accions concretes per transformar la ciutat.


Funcions

El Consell dels Adolescents podrà emetre i formular propostes i suggeriments en l'àmbit de treball del Consell.

A cada curs escolar es desenvoluparà com a mínim un projecte anual, la temàtica del qual s'escollirà en la sessió de constitució a partir de la proposta de la Presidència, i que s'anirà desenvolupant i tractant al llarg de les sessions de treball de la Comissió. A aquests efectes, el Govern municipal es compromet a estudiar-ne les propostes, valorar-les i, en el cas que no siguin acceptades, justificar-ne el motiu i donar-ne compte al Plenari d'aquest.

El Consell també durà a terme una tasca de difusió de les iniciatives proposades, per a la sensibilització de la població sobre la importància de la participació dels adolescents.


Composició

El Consell dels Adolescents de Calella està integrat per un màxim de 45 consellers i conselleres, triats d’entre els alumnes de 1er a 4rt d’ESO dels centres de secundària Escola Pia, Escoles Freta i IES Bisbe Sivilla, i està coordinat per l'Àrea de Joventut i de Participació.


Actes

Pots consultar les actes de les sessions a www.calella.cat 

 

Accions del document
Aquest estiu, activa't!

Estiu Jove Calella 2019

Proces Participatiu Espai Jove

Calella Jove

Mobilitat Internacional

logo mobilitat

Consulta les ofertes de feina

SLO

Pla Local de Joventut

Centre Jove