Esteu aquí: Inici Notícies Neix Calella Jove, el perfil d’Instagram adreçat als joves de la ciutat
« Maig 2020 »
Maig
DlDtDcDjDvDsDg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Segueix-nos a instagram

 

instagram

 
10/01/2019 12:04

Neix Calella Jove, el perfil d’Instagram adreçat als joves de la ciutat

Es crea el nou perfil d’instagram Calella Jove amb la voluntat de ser una eina de comunicació útil que permeti fer difusió de tot el que interessa als joves de Calella.

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Calella s’ha posat en funcionament un nou perfil d’Instagram. Sota el nom de Calella Jove, neix aquest nou espai de comunicació amb l’objectiu de posar a l’abast dels joves tota la informació vinculada amb les activitats, cursos, jornades i propostes que s’ofereixen des de l’Àrea de Joventut.

A més, amb  el perfil de Calella Jove es presenta la nova imatge de l’Àrea de Joventut, que consisteix en un logotip propi que serveix tant d’imatge per aquest perfil d’Instagram com d’element identificatiu de tot el que es fa pels joves al municipi. El disseny del logotip s’ha treballat al Consell dels Adolescents, a partir d’una pluja d’idees sobre conceptes i paraules clau que volien que transmetés la imatges i que, finalment, s’han plasmat en el logotip presentat, realitzat amb la col·laboració del dissenyador Sergi Cugat.

Així com en el Consell dels Infants es va fer un procés de participació amb els consellers per decidir la imatge dels Circuits Inclusius, s’ha dut a terme la mateixa dinàmica amb el Consell dels Adolescents que han decidit el logotip que els haurà de representar i que, a més, serà la imatge identificativa del nou Espai Jove de Calella, que s’ubicarà a l’Hostal Vell.

En aquest sentit, el passat mes de setembre es va iniciar un procés participatiu per definir els usos del nou Espai Jove. Aquest procés participatiu s’ha basat en realitzar diverses entrevistes, dinàmiques participatives i enquestes als i a les joves de Calella d’entre 12 i 30 anys. En una primera fase del procés participatiu, es va preguntar sobre quins serveis, informació, activitats i tallers volien que s’oferissin des del nou equipament, així com quin horari d’obertura seria el convenient, a través de quin canal de comunicació s’haurien de promocionar les activitats i serveis que s’ofereixen en aquest nou espai i quin grau de participació i implicació en l’organització els agradaria tenir.

Finalment, el proper 19 de gener se celebra l’Assemblea per decidir com es vol que sigui el nou Espai Jove de Calella. L’assemblea del dia 19 és el tancament de tot aquest procés participatiu, on es treballaran i consensuaran les propostes d’usos fetes en les diferents dinàmiques participatives, entrevistes i enquestes.

El dia de l’assemblea es sortejarà d’una targeta regal del MediaMarkt valorada en 100 € entre totes les persones que segueixin el perfil d’Instagram Calella Jove, etiquetin a dos amics i vinguin a l’assemblea.

 

Calella, 10 de gener de 2019

Accions del document
Pressupostos Participatius

Baner Pres Part 2020 petit

English courses 2020

Curs anglès 2020

Esapi Jove

Calella Jove

Mobilitat Internacional

logo mobilitat

Consulta les ofertes de feina

SLO

Pla Local de Joventut

Centre Jove