Esteu aquí: Inici Notícies El Consell d'Adolescents atorga 15 punts extres a la proposta Taller d’orientació laboral i acadèmic
« Abril 2020 »
Abril
DlDtDcDjDvDsDg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Segueix-nos a instagram

 

instagram

 
22/11/2018 12:10

El Consell d'Adolescents atorga 15 punts extres a la proposta Taller d’orientació laboral i acadèmic

Passada l’assemblea dels pressupostos participatius de joventut, els membres del Consell dels Adolescents es van reunir i van valorar que la proposta Taller d’orientació laboral i acadèmic és la que es mereix els 15 punts extres.

Tal i com estableixen les bases del pressupost participatiu de Joventut, el Consell dels Adolescents, un cop celebrada l’assemblea, s’encarrega de donar 15 punts extres a una proposta de cada grup, prioritzant les propostes que contemplin els següents criteris:

·         L’optimització de recursos.

·         La innovació i l’originalitat.

·         Que siguin inclusives (que no excloguin cap col·lectiu).

·         Que ajudin o facin partícips com més joves del municipi millor.

·         Que siguin d’entitats o grups/col·lectius.

En l’edició d’enguany, aquests 15 punts només s’han atorgat a una proposta del grup 1, ja que de la categoria dels més gran només va haver-hi una proposta presentada, Música i Gastronomia, que és la que es durà a terme durant el 2019.

D’aquesta manera, el dimarts 20 de novembre es va celebrar una sessió del Consell dels Adolescents per, entre d’altres temes, discutir i valorar quina de les propostes del grup 1 presentades en l’assemblea té una valor afegit tenint en compte els criteris esmentats.

Les propostes la Crida i Taller d’orientació laboral i acadèmic van quedar empatades en primera posició, però els membres del consell van decidir atorgar els 15 punts extres a la segona per tal de donar-li la oportunitat a poder-se realitzar, ja que la proposta La Crida, al unir-se amb les altres dues propostes més votades el mateix dia de l’assemblea, segur que es realitzarà durant l’any vinent, duent a terme una proposta conjunta d’organització d’unes festes a la Fàbrica Llobet-Guri.

Així doncs, la puntuació final de a la proposta Taller d’orientació laboral i acadèmic és de 70 punts, quedant en segona posició després de la coalició de les propostes Nit Jove!, Fiesteros, S.A. i La Crida.

El proper pas consisteix en que els promotors de les propostes seleccionades revisin els seus projectes i ajustin la memòria econòmica per tal d’estudiar si les altres iniciatives entren dins del pressupost i, per tant, es poden desenvolupar al llarg de l’any.

 

Calella, 22 de novembre de 2018

Accions del document
Pressupostos Participatius

Baner Pres Part 2020 petit

English courses 2020

Curs anglès 2020

Esapi Jove

Calella Jove

Mobilitat Internacional

logo mobilitat

Consulta les ofertes de feina

SLO

Pla Local de Joventut

Centre Jove